Přeskočit na hlavní obsah

New beginning

Vážení a milí,

asi se ptáte, proč jsem zrušila nebo opustila všechno staré. Důvodů je hned několik..

Poslední dobou jsem procházela nějakou "krizí" a ta se projevovala tak, že jsem neměla naprosto žádnou chuť psát. Vydávala jsem články neustále za sebou a nezamyslela jsem se nad tím, jestli to je to, co baví mě. 
Přestal se mi líbit můj vlastní blog a to jsem si ho původně dělala podle svých představ, dokonce jsem s ním vůbec nic ani nechtěla dělat, protože jsem věděla, že to bude pořád stejné. Přestal se mi líbit jeho název i můj podpis. Zkrátka jsem se necítila dobře a věděla jsem, že potřebuju změnu. 
Změnila jsem teritorium úplně. Opustila jsem blog.cz a dala se na velmi zajímavou, pro mě zatím, co se formátu, formátování, funkčnosti, vzhledu, programování apod., neznámou cestu na blogger.com
Zkrátka změna se vším všudy. 
Všechny mé články ze starého blogu budou nadále funkční na tomto odkazu http://ladysilvi.blog.cz/
Nechci mít tento blog nějak překombinovaný, přeslazený, dětský nebo až příliš přeorganizovaný. Kdo ví, možná tohle teprve přijde.
Všechny důležité odkazy máte na tomto blogu na jednom místě, takže kdykoliv se budete chtít podívat na starý blog nebo na instagram, facebook apod., tak není problém. Tohle mi ale připomíná, že facebook je úplně zbrusu nový, stejně tak jako blogový instagram, kam se budeme snažit s Teri přidávat všechno možné a informovat vás tak o novinkách. Píšu to snad všude, ale nejvíc a nejlíp vás (alespoň v nejbližší době) bude informovat můj osobní instagram. 

Budu ráda, když pochopíte, moje rozhodnutí a půjdete sem z mého starého blogu se mnou.

Nedokážu vám říct, jak často budou články, ale když si přihlásíte odběr, tak to budete bez pochyby vědět hned, jakmile něco vyjde.

Silvie


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Lovely CARROT CAKE

Dnes trošku z jiného soudku, ale rozhodně něco, co stojí za zmíňku! Miluju carrot cake! Vyzkoušela jsem spousty receptů, ale jen ten od MY COOKING DIARY je ten, který mi vyhovuje absolutně nejvíce. Pojďme si recept rozebrat. Podle MY COOKING DIARY Co se týká mrkve , kupuji většinou tu v plastovém balení (1kg ji tam myslím je) nebo si po kusech vyberu. Ne s natí. Mouku používám klasicky polohrubou, ale dort je pak poněkud těžsí. Pravda je, že z celozrnné jsem ho ještě nezkoušela. Třtinový cukr je něco, na co, zvlášť při pečení tohohle dortu, nedám dopustit! S klasickým bílým cukrem je dort příšerně sladký. S třtinovým cukrem nemám žádný problém a i korpus je díky němu více hnědší. Vanilkový lusk nedávám, když se mi zachce, tak přidám vanilkový cukr, ale spíše nedávám ani jedno. Prášek do pečiva dávám, podle zkušeností, zásadně celý. Jinak mi korpus vylítne jen málo. POSTUP - part 1 Zapnula jsem troubu na 180°C, cca.  Dala jsem do kuchyňského robota v

How to clean beauty blender

Nekupuju si žádná speciální čistidla, takže si štětce a beauty blendry čistím doma. Dneska vám ukážu, jak si já čistím beauty blendery. Jenom ještě taková poznámka: všechny beauty blendery mám z AliExpressu, takže nejsou originální.  STEP 1 První věcí, kterou potřebujete je váš špinavý beauty blender. Já jsem si vzala rovnou všechny tři.  Hygiena beauty blenderů je hodně důležitá, protože jestli máte občas sem tam akné a snažíte se ho zamaskovat a zároveň se vašeho pupínku dotýkáte beauty blenderem (což asi jo), tak si zároveň akné roznášíte po celém obličeji, takže se pak nemůžete divit tomu, že máte další pupínky. Taky jsem z téhle informace byla trošku v šoku, ale logiku to má. STEP 2 Beauty blender si pořádně namočte v čisté teplé vodě. Co se teploty vody týká, tak by měla být tak teplá, jako voda, ve které byste se koupali. STEP 3   Vezměte si buď olivový nebo kokosový olej (dělám to na střídačku s oběma) a svůj beauty blender tak jako "promasírujte&

Z neexistujícího deníku aneb den se mnou

Na úvod bych chtěla říci, že dnešní článek bude poněkud jiný - zvláštní. Jiný bude minimálně v tom, že pojednává o celém mém dni, takže dnešní článek je dejme tomu, jako vytržená stránka z mého neexistujícího deníku. Tak jo, nevím, jak se to stalo, ale mám příšerně přemýšlivou náladu, což rozhodě nepovažuji za skvělou věc. Právě jsem přišla do školy a už jen to slovo ŠKOLA je frustrující. Ale co to povídám, většina vyučujících nám říká, že "nejezdíme do ŠKOLY", ale jezdíme na UNIVERZITU nebo FAKULTU, ale to mi přijde snad ještě horší. Tento, rádoby článek, píšu v osm hodin ráno a píšu si ho ručně. Do sešitu. Do sešitu, který měl původně sloužit, jako sešit na výpisky. Ale nějak to nedopadlo. Něco málo jsem si do něj napsala první semestr, ale teď, ve druhém semestru, obohacuji můj sešit něčím, čemu říkám bohatě nanicovaté kresby všeho druhu. Mluvím tedy konkrétně o měsíci, hvězdách, květinách, vánočním stromku s dárky (ano, teď v květnu), apod.. Právě sedím venku na k