Přeskočit na hlavní obsah

New beginning

Vážení a milí,

asi se ptáte, proč jsem zrušila nebo opustila všechno staré. Důvodů je hned několik..

Poslední dobou jsem procházela nějakou "krizí" a ta se projevovala tak, že jsem neměla naprosto žádnou chuť psát. Vydávala jsem články neustále za sebou a nezamyslela jsem se nad tím, jestli to je to, co baví mě. 
Přestal se mi líbit můj vlastní blog a to jsem si ho původně dělala podle svých představ, dokonce jsem s ním vůbec nic ani nechtěla dělat, protože jsem věděla, že to bude pořád stejné. Přestal se mi líbit jeho název i můj podpis. Zkrátka jsem se necítila dobře a věděla jsem, že potřebuju změnu. 
Změnila jsem teritorium úplně. Opustila jsem blog.cz a dala se na velmi zajímavou, pro mě zatím, co se formátu, formátování, funkčnosti, vzhledu, programování apod., neznámou cestu na blogger.com
Zkrátka změna se vším všudy. 
Všechny mé články ze starého blogu budou nadále funkční na tomto odkazu http://ladysilvi.blog.cz/
Nechci mít tento blog nějak překombinovaný, přeslazený, dětský nebo až příliš přeorganizovaný. Kdo ví, možná tohle teprve přijde.
Všechny důležité odkazy máte na tomto blogu na jednom místě, takže kdykoliv se budete chtít podívat na starý blog nebo na instagram, facebook apod., tak není problém. Tohle mi ale připomíná, že facebook je úplně zbrusu nový, stejně tak jako blogový instagram, kam se budeme snažit s Teri přidávat všechno možné a informovat vás tak o novinkách. Píšu to snad všude, ale nejvíc a nejlíp vás (alespoň v nejbližší době) bude informovat můj osobní instagram. 

Budu ráda, když pochopíte, moje rozhodnutí a půjdete sem z mého starého blogu se mnou.

Nedokážu vám říct, jak často budou články, ale když si přihlásíte odběr, tak to budete bez pochyby vědět hned, jakmile něco vyjde.

Silvie


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Lovely CARROT CAKE

Dnes trošku z jiného soudku, ale rozhodně něco, co stojí za zmíňku! Miluju carrot cake! Vyzkoušela jsem spousty receptů, ale jen ten od MY COOKING DIARY je ten, který mi vyhovuje absolutně nejvíce. Pojďme si recept rozebrat. Podle MY COOKING DIARY Co se týká mrkve , kupuji většinou tu v plastovém balení (1kg ji tam myslím je) nebo si po kusech vyberu. Ne s natí. Mouku používám klasicky polohrubou, ale dort je pak poněkud těžsí. Pravda je, že z celozrnné jsem ho ještě nezkoušela. Třtinový cukr je něco, na co, zvlášť při pečení tohohle dortu, nedám dopustit! S klasickým bílým cukrem je dort příšerně sladký. S třtinovým cukrem nemám žádný problém a i korpus je díky němu více hnědší. Vanilkový lusk nedávám, když se mi zachce, tak přidám vanilkový cukr, ale spíše nedávám ani jedno. Prášek do pečiva dávám, podle zkušeností, zásadně celý. Jinak mi korpus vylítne jen málo. POSTUP - part 1 Zapnula jsem troubu na 180°C, cca.  Dala jsem do kuchyňského robota v

DIY: Oprava zničených stínů – bez alkoholu

Ahoj, před nějakou dobou jsem na Instagramu zveřejnila fotku dokazující moji šikovnost – rozbité stíny, které mi samozřejmě úplně samy spadly na zem. Znáte to – něco držíte, pohodička a najednou zničehonic vám to prostě vyklouzne z ruky…klasika -.- A jelikož mi bylo mých nově nabytých stínů (ano, koupila jsem si je ten den :D) líto a nechtěla jsem je vyhodit, rozhodla jsem se, že si je opravím. Tak jsem zkoukla pár videí na opravu stínů / pudrových produktů a plná nadšení jsem šla hledat do špajzu alkohol, který byl potřeba k opravě. No jo, jenže mi žádný neměli -.- a co teď, že jo? Pátrala jsem i po jiném návodu, ale zase tolik jich nebylo. Až jsem nakonec objevila verzi bez alkoholu. O tom, jak jsem postupovala při opravě se dozvíte víc v následujícím mini foto návodu 😊 . Takže budeme potřebovat: - rozbité stíny nebo jiný pudrový produkt jako třeba tvářenku nebo pudr - trochu vody - párátko nebo něco čím stíny rozmělníte - kapesníček - něco čím mokré stíny u

Z neexistujícího deníku aneb den se mnou

Na úvod bych chtěla říci, že dnešní článek bude poněkud jiný - zvláštní. Jiný bude minimálně v tom, že pojednává o celém mém dni, takže dnešní článek je dejme tomu, jako vytržená stránka z mého neexistujícího deníku. Tak jo, nevím, jak se to stalo, ale mám příšerně přemýšlivou náladu, což rozhodě nepovažuji za skvělou věc. Právě jsem přišla do školy a už jen to slovo ŠKOLA je frustrující. Ale co to povídám, většina vyučujících nám říká, že "nejezdíme do ŠKOLY", ale jezdíme na UNIVERZITU nebo FAKULTU, ale to mi přijde snad ještě horší. Tento, rádoby článek, píšu v osm hodin ráno a píšu si ho ručně. Do sešitu. Do sešitu, který měl původně sloužit, jako sešit na výpisky. Ale nějak to nedopadlo. Něco málo jsem si do něj napsala první semestr, ale teď, ve druhém semestru, obohacuji můj sešit něčím, čemu říkám bohatě nanicovaté kresby všeho druhu. Mluvím tedy konkrétně o měsíci, hvězdách, květinách, vánočním stromku s dárky (ano, teď v květnu), apod.. Právě sedím venku na k