Přeskočit na hlavní obsah

Kartáčky na zuby Curaprox

Panebože, už dlouho jsem byla s žádným kartáčkem tak spokojená. 

Tak jo, dnes vám představím kartáček na zuby od značky Curaprox.

Určitě jste od nich mnozí z vás slyšeli, jako já už kdysi dávno, nebo jste se s nimi setkali u lidí, kteří mají rovnátka. Kartáčky Curaprox nejsou jedny z nejlevnějších, ale za mě můžu říct, že patří k nejlepším. 
Vyzkoušela jsem kartáčky snad od všech značek, ale naprosto mi sedl Curaprox kartáček. Pokud chcete koupit kartáček levněji, tak je lepší, když si ho koupíte v balení po více kusech (cca 2 nebo 3 kusy v balení), ale abych vám řekla něco o něm, tak tady jsou fakta:
  • kartáček je ideální při přechodu z tvrdého kartáčku na měkký
  • zuby jsou hladké a přirozeně bělejší
  • čistící hlavice je hustě osazena více než 1560 jemných vláken CUREN s mimořádně účinnými čistícími vlastnostmi
  • kartáček s více než trojnásobkem vláken běžného zubního kartáčku zajišťují efektivní čištění a svádí k jemnosti
  • malá hlavička kartáčku zajišťuje snadný přístup i k těžko dostupným místům a dovoluje jemné pronikání k okrajům dásní a štěrbin
  • osmihranný profil rukojeti umožňuje snadnou manipulaci s kartáčkem (ten design naprosto miluju! Krásný, jednoduché hezké barvy a přeci tak dobře vypadající)
  • jemná, ultratenká a ohebná vlákna těsně svázaná k sobě si zachovávají svoji funkčnost za sucha i za vlhka
  • absorbují vodu 6 x méně než nylonová vlákna a proto si udržují svoji výbornou pevnost a odolnost vůči opotřebení
Sehnat se dají teď už i normálně v drogeriích, teda, já jsem ho kupovala v DM, v Tetě jsem po něm nekoukala. Jinak samozřejmě v lékárnách a na webu.
Já kartáčky na sto procent doporučuji nejen na přechodnou dobu, ale i na pořád. 

Tento článek není nijak sponzorován.

Silvie

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Lovely CARROT CAKE

Dnes trošku z jiného soudku, ale rozhodně něco, co stojí za zmíňku! Miluju carrot cake! Vyzkoušela jsem spousty receptů, ale jen ten od MY COOKING DIARY je ten, který mi vyhovuje absolutně nejvíce. Pojďme si recept rozebrat. Podle MY COOKING DIARY Co se týká mrkve , kupuji většinou tu v plastovém balení (1kg ji tam myslím je) nebo si po kusech vyberu. Ne s natí. Mouku používám klasicky polohrubou, ale dort je pak poněkud těžsí. Pravda je, že z celozrnné jsem ho ještě nezkoušela. Třtinový cukr je něco, na co, zvlášť při pečení tohohle dortu, nedám dopustit! S klasickým bílým cukrem je dort příšerně sladký. S třtinovým cukrem nemám žádný problém a i korpus je díky němu více hnědší. Vanilkový lusk nedávám, když se mi zachce, tak přidám vanilkový cukr, ale spíše nedávám ani jedno. Prášek do pečiva dávám, podle zkušeností, zásadně celý. Jinak mi korpus vylítne jen málo. POSTUP - part 1 Zapnula jsem troubu na 180°C, cca.  Dala jsem do kuchyňského robota v

DIY: Oprava zničených stínů – bez alkoholu

Ahoj, před nějakou dobou jsem na Instagramu zveřejnila fotku dokazující moji šikovnost – rozbité stíny, které mi samozřejmě úplně samy spadly na zem. Znáte to – něco držíte, pohodička a najednou zničehonic vám to prostě vyklouzne z ruky…klasika -.- A jelikož mi bylo mých nově nabytých stínů (ano, koupila jsem si je ten den :D) líto a nechtěla jsem je vyhodit, rozhodla jsem se, že si je opravím. Tak jsem zkoukla pár videí na opravu stínů / pudrových produktů a plná nadšení jsem šla hledat do špajzu alkohol, který byl potřeba k opravě. No jo, jenže mi žádný neměli -.- a co teď, že jo? Pátrala jsem i po jiném návodu, ale zase tolik jich nebylo. Až jsem nakonec objevila verzi bez alkoholu. O tom, jak jsem postupovala při opravě se dozvíte víc v následujícím mini foto návodu 😊 . Takže budeme potřebovat: - rozbité stíny nebo jiný pudrový produkt jako třeba tvářenku nebo pudr - trochu vody - párátko nebo něco čím stíny rozmělníte - kapesníček - něco čím mokré stíny u

Z neexistujícího deníku aneb den se mnou

Na úvod bych chtěla říci, že dnešní článek bude poněkud jiný - zvláštní. Jiný bude minimálně v tom, že pojednává o celém mém dni, takže dnešní článek je dejme tomu, jako vytržená stránka z mého neexistujícího deníku. Tak jo, nevím, jak se to stalo, ale mám příšerně přemýšlivou náladu, což rozhodě nepovažuji za skvělou věc. Právě jsem přišla do školy a už jen to slovo ŠKOLA je frustrující. Ale co to povídám, většina vyučujících nám říká, že "nejezdíme do ŠKOLY", ale jezdíme na UNIVERZITU nebo FAKULTU, ale to mi přijde snad ještě horší. Tento, rádoby článek, píšu v osm hodin ráno a píšu si ho ručně. Do sešitu. Do sešitu, který měl původně sloužit, jako sešit na výpisky. Ale nějak to nedopadlo. Něco málo jsem si do něj napsala první semestr, ale teď, ve druhém semestru, obohacuji můj sešit něčím, čemu říkám bohatě nanicovaté kresby všeho druhu. Mluvím tedy konkrétně o měsíci, hvězdách, květinách, vánočním stromku s dárky (ano, teď v květnu), apod.. Právě sedím venku na k