Přeskočit na hlavní obsah

5 things I really hate

KIWI
To je snad to nejodpornější ovoce, které je. Když jsem byla malá, tak mi ho mamka pořád nutila, že je zdravé a kdesi cosi (tenhle fakt nepopírám), ale nikdy mi nechutnalo, tak jsem vymýšlela kdejaké malé "podvůdky", jak se kiwi zbavit. Zkrátka, kiwi u mě rozhodně nepochodí. A ještě ke všemu mi i divně vypadá - chlupaté, nepříjemné na omak, zelené, slizké, kyselé nebo naopak přezrálé a ty malé pecičky nebo co je to. Ne-ne.

TRHÁNÍ OBOČÍ
To taaak bolí! Je mi to příšerně nepříjemné a vždy se úplně děsím toho okamžiku, kdy si budu muset trhat obočí - naštěstí to udělám v rychlosti a nazdar. Na druhou stranu jsem tedy ráda, že obočí mám, ale stejně - tohle je nepříjemné. Jak říká ale moje mamka "pro krásu se musí trpět".
"VLEZ DO PRDELKY"
Nesnáším, když někdo někomu podlézá a snaží se s ním být za dobře za každou cenu bez ohledu na to, jak to vypadá, a co tím způsobí. Určitě si vyšichni pamatujeme na naše základkovská léta - vždy tam byl někdo, kdo takhle nadbíhal učitelkám apod. Jenže na základce je to ještě dobrý, ale v takovém tom dospělém životě (v práci apod.) je to už odporné.Ten samý názor mám i v případě, že někdo se vtírá mě. Potom mám sto chutí tomu člověku vrazit facku, aby se vzpamatoval, protože je to příšerně otravné.

SMETANOVÉ OMÁČKY, syrové maso, jitrnice, jelítka apod.
Ano, nejím svíčkovou, koprovku ani jiné omáčky, ve kerých je smetana. Bylo mi buď vždy špatně nebo chutnaly zkrátka divně.
Syrové maso nejím asi z principu, ale vlastně celkově maso a masné výrobky moc nejím, a když už maso, tak nejraději kuřecí.
Ze zabijačky jím jenom vyloženě to (TO MASO)  maso a škvarky. Zbytek mi přijde takový nechutný. 
 
JEZDĚNÍ AUTOBUSEM
Ti řidiči jsou tak bezohlední a protivní. Jezdí jako prasata a nezajímá je, že mají narvaný autobus. A také, je to až příliš stísněný prostor, když je autobus úplně plný. A také mám neustále problém se tam vejít s nohama (ale to už je takový spíše detail).

 
Tohle je jenom pouhých pět věcí, které fakt nesnáším. Je jich samozřejmě daleko více, ale znáte to. Jinak jsem samozřejmě pozitivní člověk, jenom je toho někdy zkrátka moc (haha).
 
Silvie   

 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Tipy na vánoční dárky - Mommy

Aneb: Předvánoční deprese 1/X. Každý rok je to stejné. Rok od roku je to horší a horší. Neustále sháním nějaké nápady, tipy a všelijaká různá, možná překvapení, kterými bych mohla obdarovat svoje nejbližší. Dnes vám sem hodím pár svých nápadů, které byste mohli použít pro svojí mamku. Udělám z toho takovou mini sérii tipů na dárky. Dárkové poukazy - Já už letos třetím rokem jedu v poukazech atp. Připadá mi to jako nejlepší řešení, když nechci kupovat nějaké kraviny, které stejně někam zahodí a nebudou k ničemu. Předloni to byly dvě vstupenky do Národního divadla (za tenhle nápad jsem (byla) pyšná sama na sebe, protože to byl nejlepší dárek ever) , loni to byl celorodinný vstup do Mořského světa v Praze a letos jsem zvolila způsob dárku, který bude jen a jen pro ní.  Lísky na koncert - To je podle mě ultra dobrý dárek. Pokud vaše mamka má nějakou oblíbenou kapelu, která třeba není česká a vystoupí v Praze příští rok, tak neváhejte a jděte do toho. Kupte dva lístky a mát...

Lovely CARROT CAKE

Dnes trošku z jiného soudku, ale rozhodně něco, co stojí za zmíňku! Miluju carrot cake! Vyzkoušela jsem spousty receptů, ale jen ten od MY COOKING DIARY je ten, který mi vyhovuje absolutně nejvíce. Pojďme si recept rozebrat. Podle MY COOKING DIARY Co se týká mrkve , kupuji většinou tu v plastovém balení (1kg ji tam myslím je) nebo si po kusech vyberu. Ne s natí. Mouku používám klasicky polohrubou, ale dort je pak poněkud těžsí. Pravda je, že z celozrnné jsem ho ještě nezkoušela. Třtinový cukr je něco, na co, zvlášť při pečení tohohle dortu, nedám dopustit! S klasickým bílým cukrem je dort příšerně sladký. S třtinovým cukrem nemám žádný problém a i korpus je díky němu více hnědší. Vanilkový lusk nedávám, když se mi zachce, tak přidám vanilkový cukr, ale spíše nedávám ani jedno. Prášek do pečiva dávám, podle zkušeností, zásadně celý. Jinak mi korpus vylítne jen málo. POSTUP - part 1 Zapnula jsem troubu na 180°C, cca.  Dala jsem do kuchyňského robo...

My hair care

Konečně začínám být se svými vlasy spokojená a proto jsem se rozhodla se s vámi podělit o to, jak se o ně starám. Co jsem dělala dřív špatně? Je dobré se nad tímhle zamyslet, protože já osobně jsem zjistila, že jsem dělala špatně skoro všechno. Plácala jsem na vlasy barvy, které mi je ničily. Neustále jsem si je žehlila a jinak tepelně upravovala, což mi vlasy také ničilo. Vázala jsem je do velmi pevných copánků, což opět vlasům neprospívalo a v neposlední řadě jsem používala ne úplně vhodné přípravky, ať už to byly šampony, kondicionéry, masky, oleje apod. No, bylo toho dost. Můj příběh? Vynechejme všechno výše zmíněné a pojďme rovnou na to, kdy a jak jsem se začala o vlasy skutečně zajímat. Vlasy mě hodně začaly zajímat ve chvíli, kdy jsem si z BLOND dala ČERVENOU. V zoufalství a vzteku jsem to ještě ten den přebarvila zpět na blond, čímž jsem si vlasy kompletně zničila. Tohle NIKDY NEDĚLEJTE! NIKDY. Nebo takhle, nebylo to tak hrozné, jak říkám, většinou mi kamarádi nebo r...